Magazin
13 ogledov

Hotel, ki ga je težko spregledati

nhow
1/7
nhow
Berlinski nhow hotel, delo oblikovalca Karima Rashida, za vse ljubitelje barv in glasbe.

"Tehnologija, vizualizacija, barve, teksture – zasnova, ki se nas dotakne na vseh ravneh," pravi oblikovalec Karim Rashid o hotelu nhow v Berlinu, ki se nahaja ob reki Spree. "Čutno okolje, kjer oblikovanje določa in oblikuje naše notranje dimenzije okolja," dodaja, da je hotel zasnovan po njegovi ideji, pa je težko spregledati – prevladujejo namreč živahne barve, mehke oblike in njegova prepoznavna, tipična roza.

V sobo si naročite kitaro

nhow Berlin je drugi iz nastajajoče verige hotelov, prvi se nahaja v Milanu. Predstavlja novo generacijo hotelov – dinamično, nekonvencionalno in z lokalnim pridihom, poleg poudarka na modi in umetnosti, pa ima vsak nhow hotel tudi svojo temo. V Berlinu je rdeča nit glasba, zato se imenuje tudi glasbeni hotel, za vse, ki jih združuje strastna ljubezen do glasbe. Hotel je namreč edinstven v Evropi, ki se lahko pohvali kar z dvema snemalnima studioma, v sobi si lahko naročite kitaro, vsako soba pa ima seveda priključek za iPod. V neposredni bližini se nahaja veliko število klubov ter znana arena O2 World, največja koncertna lokacija v Berlinu, tako da boste obdani z glasbo, kamorkoli se boste obrnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.