Hribarja ni več, Radio Ga-Ga ostaja, taki so komentarji

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tilen Artač nam je zaupal, kako poteka delovanje Radia Ga Ga, odkar ni ustanovitelja Saše Hribarja.
Oglej si celoten članek

Septembra je bila ob smrti legendarnega slovenskega in radijskega voditelja Saše Hribarja prihodnost oddaje Radio Ga-Ga pod vprašajem. Štiri mesece zatem so z RTV sporočili, da se satirična oddaja, ki jo je kar 33 let zaporedoma vodil Hribar, z začetkom februarja vrača na radijske oddajnike in bo potekala vsak petek.

Poklicali smo enega od stalnih ustvarjalcev Tilna Artača in ga vprašali, kako so se organizirali zdaj, ko Saše ni več. “Nikakor ga ni bil namen nadomestiti in stopiti v njegove čevlje. Namesto tega smo čevlje prilagodili,” je povedal Artač in dodal, da se je oddaji pridružil scenarist Igor Bračič, ki je v koncept oddaje vpeljal strukturo. 

Artač je poudaril, da so odzivi na oddajo dobri, da ni bilo še nobenega negativnega komentarja in da jim to veliko pomeni, saj so koncept prilagodili na ta način, da se ustvarjalci dobro počutijo. Poleg tega so razširili ekipo gostujočih članov, pridružila se bo tudi voditeljica oddaje Kaj dogaja, Alenka Marinič. Za konec je Tilen še dodal, da se je zahvaliti tudi politiki, ki jim daje veliko materiala za oddajo. 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:53 12. April 2024.

    Nehajte pred vsako oddajo predvajati celotno pesem: Queen - Radio Ga Ga! Jo boste zamerili mnogim. Pesem mi je zelo …

  • 18:52 12. April 2024.

    Že za časa Hribarja, proti njegovemu koncu so se izmišljevali neke brezvezne like, kot da jih v politiki nimamo... Dejansko …

  • 07:49 12. April 2024.

    Tilen, zelo cenim tvoje delo, ampak..... Katere komentarje si ti bral? Spregledal tiste na YT kanalu? Tam imaš kopico zelo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.