Magazin > VIP
10557 ogledov

Hribarja ni več, Radio Ga-Ga ostaja, taki so komentarji

Tilen Artač Instagram
Tilen Artač nam je zaupal, kako poteka delovanje Radia Ga Ga, odkar ni ustanovitelja Saše Hribarja.

Septembra je bila ob smrti legendarnega slovenskega in radijskega voditelja Saše Hribarja prihodnost oddaje Radio Ga-Ga pod vprašajem. Štiri mesece zatem so z RTV sporočili, da se satirična oddaja, ki jo je kar 33 let zaporedoma vodil Hribar, z začetkom februarja vrača na radijske oddajnike in bo potekala vsak petek.

Poklicali smo enega od stalnih ustvarjalcev Tilna Artača in ga vprašali, kako so se organizirali zdaj, ko Saše ni več. “Nikakor ga ni bil namen nadomestiti in stopiti v njegove čevlje. Namesto tega smo čevlje prilagodili,” je povedal Artač in dodal, da se je oddaji pridružil scenarist Igor Bračič, ki je v koncept oddaje vpeljal strukturo. 

Artač je poudaril, da so odzivi na oddajo dobri, da ni bilo še nobenega negativnega komentarja in da jim to veliko pomeni, saj so koncept prilagodili na ta način, da se ustvarjalci dobro počutijo. Poleg tega so razširili ekipo gostujočih članov, pridružila se bo tudi voditeljica oddaje Kaj dogaja, Alenka Marinič. Za konec je Tilen še dodal, da se je zahvaliti tudi politiki, ki jim daje veliko materiala za oddajo. 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • djdj 18:53 12.april 2024.

    Nehajte pred vsako oddajo predvajati celotno pesem: Queen - Radio Ga Ga! Jo boste zamerili mnogim. Pesem mi je zelo všeč a raje bi tiste 3 minute krajšanja časa "poslušal" oglase. Brez Sašota ni isto in na tako visokem nivoju. ...prikaži več Lepo, da peljete oddajo naprej. Satira je še nekaj pozitivnega in sproščujočega v državi.

  • Kmodri_ 18:52 12.april 2024.

    Že za časa Hribarja, proti njegovemu koncu so se izmišljevali neke brezvezne like, kot da jih v politiki nimamo... Dejansko bi morali naostriti satiro glede na trenutne politike in jim nastaviti ogledalo! Koga brigajo neki neznani liki...nobenega!

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:49 12.april 2024.

    Tilen, zelo cenim tvoje delo, ampak..... Katere komentarje si ti bral? Spregledal tiste na YT kanalu? Tam imaš kopico zelo resnih komentarjev, v katerih ljudje korektno pišejo o tem, da radio Ga-Ga ni niti senca tistega, kar je bil. Struktura ...prikaži več gor ali dol.... Spravili ste ga na nivo povprečne satire in slabih imitacij. Žal