Hrvaški tekmovalec voditeljico spravil v jok

Foto: RTL
Foto: RTL
V enem dnevu je izgubil 12 članov svoje družine.
Oglej si celoten članek

V hrvaški različici šova Biggest Loser z naslovom Život na vagi nastopa tudi Ivan Jakubovski, 41-letnik iz Vukovarja, ki ga je voditeljica na zadnjem tehtanju vprašala, zakaj kljub ljubezni, ki jo dobiva od bližnjih, živi iz dneva v dan. Njegov odgovor je njo in njegove sotekmovalce ganila do solz. V vojni v devetdesetih je namreč izgubil kar 12 članov soje družine. 

Foto: RTL život na vagi

"Na začetku oddaje o tem nisem želel govoriti, ker nočem usmiljenja. Leta 1991, ko sem bil star 14 let, sem ostal brez brata, brez tete, brez treh stricev, brez bratrancev ... V enem dnevu ostaneš brez 12 družinskih članov. Po tem morate živeti z osebo, govorim o svoji mami, ki je izgubila otroka, brate, sestre, nečake in gledate, kako izgubljate tudi njo. Imate sedem let mlajšo sestro, s katero morate biti. In potem pride leto 1995, 1996, ko začnete dobivati posmrtne ostanke, dobiš samo gajbe in pomisliš: "Ali smo ga res pokopali ali je morda še živ?" In potem, 27 let pozneje, še vedno nimaš trupel, imamo pa nekaj novih otrok, ki jih učimo, da kljub vsemu nikogar ne sovražijo," je povedal Ivan in vse ganila do solz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.