Magazin > VIP
9574 ogledov

Hrvaški tekmovalec voditeljico spravil v jok

život na vagi RTL
V enem dnevu je izgubil 12 članov svoje družine.

V hrvaški različici šova Biggest Loser z naslovom Život na vagi nastopa tudi Ivan Jakubovski, 41-letnik iz Vukovarja, ki ga je voditeljica na zadnjem tehtanju vprašala, zakaj kljub ljubezni, ki jo dobiva od bližnjih, živi iz dneva v dan. Njegov odgovor je njo in njegove sotekmovalce ganila do solz. V vojni v devetdesetih je namreč izgubil kar 12 članov soje družine. 

život na vagi | Avtor: RTL RTL

"Na začetku oddaje o tem nisem želel govoriti, ker nočem usmiljenja. Leta 1991, ko sem bil star 14 let, sem ostal brez brata, brez tete, brez treh stricev, brez bratrancev ... V enem dnevu ostaneš brez 12 družinskih članov. Po tem morate živeti z osebo, govorim o svoji mami, ki je izgubila otroka, brate, sestre, nečake in gledate, kako izgubljate tudi njo. Imate sedem let mlajšo sestro, s katero morate biti. In potem pride leto 1995, 1996, ko začnete dobivati posmrtne ostanke, dobiš samo gajbe in pomisliš: "Ali smo ga res pokopali ali je morda še živ?" In potem, 27 let pozneje, še vedno nimaš trupel, imamo pa nekaj novih otrok, ki jih učimo, da kljub vsemu nikogar ne sovražijo," je povedal Ivan in vse ganila do solz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.