Hrvati nori na prsato Kristino, Srbi pa na ritasto Zorico

Foto: instagram
Foto: instagram
Ta zadnjica je obnorela Srbijo.
Oglej si celoten članek

V Zagrebu je prometni kolaps povzročila seksi prodajalka mandarin Kristina, ki so ji Hrvati zaradi ogromnega oprsja nadeli vzdevek Pamela Mandarinson, v Srbiji pa promet zaustavlja vroča Zorica, ki je nase in na svojo polno zadnjico opozorila med protestom taksistov v Beogradu, ko je sredi ulice začela twerkati.

"Stara sem 32 let in ljudje mislijo, da sem izkoristila svojih pet minut slave, da sem pred taksisti pomigala z zadnjico. Česar ne vedo, je, da sem snemala prizore za spot skupine Đans,“ je razložila Zorica, sicer plesalka ob drogu in učiteljica twerkanja.

Temnolaski na Instagramu sledi skoraj 60 tisoč ljudi, ki jih navdušuje s svojimi plesnimi vragolijami. Odziv na njen ples sredi ceste je bil sicer mešan. Mnogo Beograjčanov ji je ploskalo, drugi pa so na snemanje gledali bolj kritično in ji očitali, da si želi le pozornosti in povabila v kakšen resničnostni šov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:20 9. Oktober 2019.

    Prvo: tole ni 24ur.com ampak žurnal. Drugo, lažeš: če bi imel to blokirano sploh ne bi videl tegale članka, posledično …

  • vec
    11:25 9. Oktober 2019.

    dobr da mam blokiran instagram in 24ur.com v kompletu že na routerju, tako nič ne vidim, sploh pa ta baklan …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.