Hrvati osvajajo Slovenijo

Foto: Žurnal24 severina1 zurnal24 m
Glasbeno dogajanje v Sloveniji bodo obogatili hrvaški estradniki, kot so Severina, Oliver in Gibonni, Psihomodo Pop, “klape”, Tereza Kesovija, Magazin ...
Oglej si celoten članek

Prihodnji petek bo srečen dan za ljubitelje hrvaških estradnikov, saj bo v Sloveniji kar pet koncertov naših pojočih sosedov. Dokaz več, da umetnost presega politične razprtije in združuje zabave željne ljudi z obeh strani meje.

Psihomodo Pop se bodo prihodnji petek ustavili v mariborskem Štuku. © Dominion Art

 
Štajerska se veseli
Severini boste v Rdeči dvorani v Velenju prisluhnili za 18 evrov. Lepa Dalmatinka bo ob dnevu žena zapela večino svojih uspešnic, med drugim Trava zelena, Djevojka sa sela, Mala je dala, Virujen u te, Ante, Gardelin (ki se ga lahko spomnimo tudi iz slovenskega filma Petelinji zajtrk), Gas gas in druge.

Na skupni koncert Oliverja Dragojevića in Gibonnija pa se bo treba odpraviti v Maribor, kjer boste za svoje mesto v dvorani Tabor v predprodaji odšteli 20 ali 25 evrov. Bolj rokersko usmerjeni boste šli lahko na koncert skupine Psihomodo Pop v mariborski Štuk. Vstopnice v predprodaji stanejo 5 ali 7 evrov. V bolj umirjenih ritmih pa se boste lahko za 18 evrov pozibavali na koncertu Tereze Kesovije v Športni dvorani Slovenska Bistrica.

Klape v Novem mestu
Za koncert dalmatinskih klap v novomeški Športni dvorani Leona Štuklja boste odšteli 16 evrov, za skupino Magazin , ki bo naslednji dan nastopila v Športni dvorani Marof, pa 18 evrov. Večina koncertov se začne ob 20. uri, le “klape” uro prej.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.