Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Hrvati osvajajo Slovenijo

severina1 zurnal24 m Žurnal24 main
Glasbeno dogajanje v Sloveniji bodo obogatili hrvaški estradniki, kot so Severina, Oliver in Gibonni, Psihomodo Pop, “klape”, Tereza Kesovija, Magazin ...

Prihodnji petek bo srečen dan za ljubitelje hrvaških estradnikov, saj bo v Sloveniji kar pet koncertov naših pojočih sosedov. Dokaz več, da umetnost presega politične razprtije in združuje zabave željne ljudi z obeh strani meje.

Psihomodo Pop se bodo prihodnji petek ustavili v mariborskem Štuku. © Dominion Art

 
Štajerska se veseli
Severini boste v Rdeči dvorani v Velenju prisluhnili za 18 evrov. Lepa Dalmatinka bo ob dnevu žena zapela večino svojih uspešnic, med drugim Trava zelena, Djevojka sa sela, Mala je dala, Virujen u te, Ante, Gardelin (ki se ga lahko spomnimo tudi iz slovenskega filma Petelinji zajtrk), Gas gas in druge.

Na skupni koncert Oliverja Dragojevića in Gibonnija pa se bo treba odpraviti v Maribor, kjer boste za svoje mesto v dvorani Tabor v predprodaji odšteli 20 ali 25 evrov. Bolj rokersko usmerjeni boste šli lahko na koncert skupine Psihomodo Pop v mariborski Štuk. Vstopnice v predprodaji stanejo 5 ali 7 evrov. V bolj umirjenih ritmih pa se boste lahko za 18 evrov pozibavali na koncertu Tereze Kesovije v Športni dvorani Slovenska Bistrica.

Klape v Novem mestu
Za koncert dalmatinskih klap v novomeški Športni dvorani Leona Štuklja boste odšteli 16 evrov, za skupino Magazin , ki bo naslednji dan nastopila v Športni dvorani Marof, pa 18 evrov. Večina koncertov se začne ob 20. uri, le “klape” uro prej.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.