Hudo ponižanje za Charlène

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Princ Albert II. je namreč naredil nekaj, česar zagotovo ni pričakovala.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi sta se monaška princesa Charlène in njen mož Albert II., vladajoči monaški princ, udeležila podelitve nagrade "Princess Grace Awards" ter z nasmeškom pozirala pred objektivi. A kmalu so na plan prišle še druge podrobnosti glede njunega obiska. Princ Albert II. naj bi obisk New Yorka namreč izkoristil tudi za srečanje s svojima dvema nezakonskima otrokoma 30-letno Jazmin Grace Grimaldi in 19-letnim Alexandrom Grimaldi-Costejem.

Nekdanja ljubimka in stevardesa Nicole je že pred leti v intervjuju za Daily Mail spregovorila o svojem sinu in tudi o Albertovi ženi, o kateri pa ni našla lepih besed. "Charlène naj pomisli na nedolžnega otroka. Ne želim je napadati, a mislim, da jo razjeda ljubosumje," je takrat dejala Nicole, ki pa ni želela razkriti, na kaj oziroma koga naj bi bila princesa ljubosumna.

Zdaj je objavila na Instagramu fotografijo Alberta skupaj z njegovima nezakonskima otrokoma Jazmin in Alexandrom ter poleg zapisala: "Kralj po očetovi strani".

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.