Magazin > VIP
33352 ogledov

Hudo ponižanje za Charlène

Charlene Profimedia
Princ Albert II. je namreč naredil nekaj, česar zagotovo ni pričakovala.

Pred dnevi sta se monaška princesa Charlène in njen mož Albert II., vladajoči monaški princ, udeležila podelitve nagrade "Princess Grace Awards" ter z nasmeškom pozirala pred objektivi. A kmalu so na plan prišle še druge podrobnosti glede njunega obiska. Princ Albert II. naj bi obisk New Yorka namreč izkoristil tudi za srečanje s svojima dvema nezakonskima otrokoma 30-letno Jazmin Grace Grimaldi in 19-letnim Alexandrom Grimaldi-Costejem.

Nekdanja ljubimka in stevardesa Nicole je že pred leti v intervjuju za Daily Mail spregovorila o svojem sinu in tudi o Albertovi ženi, o kateri pa ni našla lepih besed. "Charlène naj pomisli na nedolžnega otroka. Ne želim je napadati, a mislim, da jo razjeda ljubosumje," je takrat dejala Nicole, ki pa ni želela razkriti, na kaj oziroma koga naj bi bila princesa ljubosumna.

Zdaj je objavila na Instagramu fotografijo Alberta skupaj z njegovima nezakonskima otrokoma Jazmin in Alexandrom ter poleg zapisala: "Kralj po očetovi strani".

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.