Hudobna Limonada Slovenica

Foto: Prešernovo gledališče Kranj
Foto: Prešernovo gledališče Kranj
V Kulturnem domu Srečka Kosovela v Sežani bo s predstavo Limonada Slovenica gostovalo Prešernovo gledališče Kranj. Hudobno komedijo v treh aktih in z enim epilogom si lahko ogledate ob 20. uri.
Oglej si celoten članek

Slovenska politika ves čas afne gunca. Parlament je v krizi. Razmerje moči med strankami je pripeljalo do pat pozicije. Edina možnost za rešitev situacije je nov kandidat za predsednika – ugleden profesor ekonomije, ki je ravnokar prišel iz Amerike … Snov za dramo? Ne, za komedijo!

Vinko Möderndorfer je spretno prikrojil dramo Za narodov blagor Ivana Cankarja za današnji čas, ki pa je v pozerstvu, navideznosti in naivnosti še napredoval za nekaj krepkih korakov.

Pa tudi politična situacija, ki si jo za snov jemlje Limonada slovenica, se je, odkar je besedilo nastalo, razvijala naprej in kliče po svežem komentarju v novi režijski postavitvi avtorja.

Za vstopnico boste odšteli od 13,50 evra do 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.