"Hvaležna sem bogu za velike prsi"

Foto: Reuters Sofia Vergara Foto: EPA Sofia Vergara Foto: FameFlynet Sofia Vergara Foto: FameFlynet Sofia Vergara Foto: FameFlynet Sofia Vergara
Kolumbijska igralka Sofia Vergara je vesela, da na začetku kariere ni poslušala svoje tiskovne predstavnice, ko ji je ta predlagala, naj si da pomanjšati svoje bujno oprsje.
Oglej si celoten članek

Seksapilna Sofia je v nedavnem nastopu v pogovorni oddaji Katie Couric spregovorila o svojih polnih oblinah. Igralka, ki je zaslovela s serijo Sodobna družina, je dejala, da se ni vedno dobro počutila s tako velikim dekoltejem, danes pa je zelo srečna, da na začetku kariere ni upoštevala nasveta svoje tiskovne predstavnice. "Mislila je, da bom z manjšimi prsmi dobila več vlog. A k sreči me je mama prepričala, naj tega ne storim, saj bi mnoge ženske ubijale za takšne prsi," je povedala 40-letna igralka in dodala: "Rekla je, da me bo bog kaznoval, če bom naredila kaj tako neumnega. Zato nisem naredila tega in se zahvalila bogu za svoje lepe obline."

Sofia, ki je na letošnji podelitvi televizijskih nagrad emmy spet ostala praznih rok, je trenutno zaročena z Nickom Loebom, iz prejšnjega zakona pa ima 20-letnega sina Manola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.