Magazin > VIP
31 ogledov

"Hvaležna sem bogu za velike prsi"

Sofia Vergara
1/5
FameFlynet
Kolumbijska igralka Sofia Vergara je vesela, da na začetku kariere ni poslušala svoje tiskovne predstavnice, ko ji je ta predlagala, naj si da pomanjšati svoje bujno oprsje.

Seksapilna Sofia je v nedavnem nastopu v pogovorni oddaji Katie Couric spregovorila o svojih polnih oblinah. Igralka, ki je zaslovela s serijo Sodobna družina, je dejala, da se ni vedno dobro počutila s tako velikim dekoltejem, danes pa je zelo srečna, da na začetku kariere ni upoštevala nasveta svoje tiskovne predstavnice. "Mislila je, da bom z manjšimi prsmi dobila več vlog. A k sreči me je mama prepričala, naj tega ne storim, saj bi mnoge ženske ubijale za takšne prsi," je povedala 40-letna igralka in dodala: "Rekla je, da me bo bog kaznoval, če bom naredila kaj tako neumnega. Zato nisem naredila tega in se zahvalila bogu za svoje lepe obline."

Sofia, ki je na letošnji podelitvi televizijskih nagrad emmy spet ostala praznih rok, je trenutno zaročena z Nickom Loebom, iz prejšnjega zakona pa ima 20-letnega sina Manola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.