Hvar počastil Beyoncéjino hčer

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hrvati so manj kot leto dni staro Beyoncéjino hčerko imenovali za častno občanko Hvara.
Oglej si celoten članek

Prvorojenko slavnega pevskega para Beyoncé in Jay-Z-ja, Blue Ivy, je že pri petih mesecih doletela posebna čast, in sicer so ji Hrvati podelili naslov častne občanke hrvaškega mesta Hvar na istoimenskem otoku. Par naj bi namreč dobil navdih za malčičino ime ravno med počitnikovanjem na tem hrvaškem otoku lani poleti, ko je takrat že noseča pevka med sprehodom nekega dne opazila drevo z modrimi cvetovi, ki ji je dalo zamisel za hčerkino ime.

O tem je obvestila tudi vse svoje oboževalce na svoji spletni strani, kar je pripomoglo tudi k večji prepoznavnosti Hvara v svetu. "Zgodba o izvoru imena vaše hčerke Blue Ivy je mestu in otoku Hvar prinesla ogromno medijske pozornosti in s tem tudi veliko turistično promocijo. Zato sem se odločil vaši hčerki podeliti status častne meščanke mesta Hvar," je veselo novico v pismu družini sporočil hvarski župan Pjerino Bebić ter jih povabil na ponoven obisk otoka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.