Magazin > VIP
17 ogledov

Hvar počastil Beyoncéjino hčer

Beyonce, Blue Ivy Žurnal24 main
Hrvati so manj kot leto dni staro Beyoncéjino hčerko imenovali za častno občanko Hvara.

Prvorojenko slavnega pevskega para Beyoncé in Jay-Z-ja, Blue Ivy, je že pri petih mesecih doletela posebna čast, in sicer so ji Hrvati podelili naslov častne občanke hrvaškega mesta Hvar na istoimenskem otoku. Par naj bi namreč dobil navdih za malčičino ime ravno med počitnikovanjem na tem hrvaškem otoku lani poleti, ko je takrat že noseča pevka med sprehodom nekega dne opazila drevo z modrimi cvetovi, ki ji je dalo zamisel za hčerkino ime.

O tem je obvestila tudi vse svoje oboževalce na svoji spletni strani, kar je pripomoglo tudi k večji prepoznavnosti Hvara v svetu. "Zgodba o izvoru imena vaše hčerke Blue Ivy je mestu in otoku Hvar prinesla ogromno medijske pozornosti in s tem tudi veliko turistično promocijo. Zato sem se odločil vaši hčerki podeliti status častne meščanke mesta Hvar," je veselo novico v pismu družini sporočil hvarski župan Pjerino Bebić ter jih povabil na ponoven obisk otoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.