Ideja za popoln in poceni zmenek

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Namesto da zmenke preživljate v restavracijah in barih, se raje odpravite v naravo.
Oglej si celoten članek

Kadar nam je vreme temperaturno naklonjeno, se zmenek v restavraciji zdi kot dolgočasna ideja. Namesto tega se raje odpravite ven in dan z ljubljenim preživite v naravi. Takšen zmenek ne zahteva veliko pretiranega truda, vendar je potrebno biti pozoren na vreme kot tudi na ostale stvari, ki vam lahko zelo hitro pokvarijo zmenek. Spletni portal Picnic World je tako podelil obilico nasvetov, kako pripraviti najlepši piknik v naravi.

 

Priprava

Pri načrtovanju najlepšega romantičnega piknika ne pozabite na odejo, ki jo boste razgrnili na travniku. Prav tako je dobro, da imate s seboj hladilno torbo, ki bo poskrbela, da bo pijača po nekaj urah še vedno sveža. Ne pozabite tudi na piknik košaro, v katero boste pospravili pribor, kozarce in krožnike, saj ni nič slabšega, kot pa da se na zmenku umažete s hrano. Pri lokaciji izberite mesto, ki je bolj odročno in odmaknjeno od ostalih ljudi, tako da boste imeli popolno zasebnost.

Foto: Profimedia Piknik, par, ljubezen, zveza Izbira hrane in pijače

Vedno je dobro izbrati hrano, ki zahteva najmanj priprave in najmanj napora pri jedi. Tako raje posezite po sendvičih, trdo kuhanih jajcih, kruhu ali prigrizkih. Na pikniku se najbolj prileže vino rose, saj pristaja skoraj vsakemu obroku. Če pa niste veliki ljubitelj alkohola, pa lahko vzamete sokove ali vodo.

Recept Paprike na žaru? Tako jih pripravite

Lokacija

Udobje je izjemno pomembno, zato malo razmislite, da bi s seboj vzeli tudi blazine, da bo vaš dan v naravi bolj udoben. Ne pozabite, da je najpomembnejši del piknika vaš partner in s pravo opremo in pripravo bo piknik sam od sebe potekal gladko.

Foto: Profimedia Piknik Če se le da, priredite piknik ob sončnem zahodom ali pa izberite mesto, ki je obdano z rožami. Tako bo vaš partner zagotovo videl, koliko truda ste vložili v načrtovanje romantičnega zmenka v dvoje.

Sezona piknikov Tako pripravite najboljše bučke na žaru

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.