Magazin > Odnosi in prosti čas
1166 ogledov

Ideja za popoln in poceni zmenek

Piknik Profimedia
Namesto da zmenke preživljate v restavracijah in barih, se raje odpravite v naravo.

Kadar nam je vreme temperaturno naklonjeno, se zmenek v restavraciji zdi kot dolgočasna ideja. Namesto tega se raje odpravite ven in dan z ljubljenim preživite v naravi. Takšen zmenek ne zahteva veliko pretiranega truda, vendar je potrebno biti pozoren na vreme kot tudi na ostale stvari, ki vam lahko zelo hitro pokvarijo zmenek. Spletni portal Picnic World je tako podelil obilico nasvetov, kako pripraviti najlepši piknik v naravi.

 

Priprava

Pri načrtovanju najlepšega romantičnega piknika ne pozabite na odejo, ki jo boste razgrnili na travniku. Prav tako je dobro, da imate s seboj hladilno torbo, ki bo poskrbela, da bo pijača po nekaj urah še vedno sveža. Ne pozabite tudi na piknik košaro, v katero boste pospravili pribor, kozarce in krožnike, saj ni nič slabšega, kot pa da se na zmenku umažete s hrano. Pri lokaciji izberite mesto, ki je bolj odročno in odmaknjeno od ostalih ljudi, tako da boste imeli popolno zasebnost.

Piknik, par, ljubezen, zveza | Avtor: Profimedia Profimedia
Izbira hrane in pijače

Vedno je dobro izbrati hrano, ki zahteva najmanj priprave in najmanj napora pri jedi. Tako raje posezite po sendvičih, trdo kuhanih jajcih, kruhu ali prigrizkih. Na pikniku se najbolj prileže vino rose, saj pristaja skoraj vsakemu obroku. Če pa niste veliki ljubitelj alkohola, pa lahko vzamete sokove ali vodo.

Žar Recept Zdravje Paprike na žaru? Tako jih pripravite

Lokacija

Udobje je izjemno pomembno, zato malo razmislite, da bi s seboj vzeli tudi blazine, da bo vaš dan v naravi bolj udoben. Ne pozabite, da je najpomembnejši del piknika vaš partner in s pravo opremo in pripravo bo piknik sam od sebe potekal gladko.

Piknik | Avtor: Profimedia Profimedia
Če se le da, priredite piknik ob sončnem zahodom ali pa izberite mesto, ki je obdano z rožami. Tako bo vaš partner zagotovo videl, koliko truda ste vložili v načrtovanje romantičnega zmenka v dvoje.

Žar Sezona piknikov Zdravje Tako pripravite najboljše bučke na žaru
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.