Igor Mikič o prvem seksu: Vedel sem, da ne grem na kavo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Igor Mikič je v svoji oddaji opisal svoj prvi seks in počutje po tem ter s kom in kdaj se je to zgodilo.
Oglej si celoten članek

Igor Mikič oziroma Alfa Mikič je eden bolj iskrenih slovenskih estradnikov, ki nima nobenih zadržkov in besede tabu ne pozna. V svoji oddaji Alfa Mikič je spregovoril tudi o seksu. V oddaji je gostil dva improligaša Sašo Stareta in Matjaža Peklaja ter komičarko Evo Virc. 

Mikić je po pogovoru z gosti, kjer so se pogovarjali predvsem o tem, kaj je komu všeč, kakšne vrste kontracepcije poznamo in podobno, opisal tudi svoj prvi seks. "Jaz sem bil star 15 let, bila je katastrofa. Povabila me je, prišel sem k njej in vedel sem, da ne bom pil kave. Ona je bila starejša, kakšnih 18 let,“ je povedal Igor in dodal, da se je po končanem prvem seksu spraševal, če je to to in da se mu ni zdelo nič posebnega.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:58 11. September 2016.

    In ga je ki ritka bolela po prvem??

  • 16:14 11. September 2016.

    Ta tip je pa res antipatičen. Le kje so ga dobili? Je kaj pomembnega naredil, da ga tako forsirajo? Beda...

  • 10:40 11. September 2016.

    Saj deluje alfa buzi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.