Igralca serije Dosjeji X obudila romanco

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V javnosti je odjeknila novica, da sta igralca priljubljene serije Dosjeji X ponovno skupaj.
Oglej si celoten članek

Skoraj 23 let je minilo, odkar je bila mistična znanstvenofantastična serija Dosjeji X predvajana prvič, sedaj pa so se snovalci le-te odločili za ponovno kreacijo novih težko pričakovanih šestih epizod. Dosjeji X so se na televizijske ekrane Foxa tako vrnili že z včerajšnjim dnem.

David Duchovny (55) in Gillian Anderson (47), v Dosjejih X bolj poznana po likih FBI agenta Foxa Mulderja in posebne agentke Dane Scully, so paparaci ujeli, ko sta si privoščila skrivnostni romantični vikend odmor na obali. Po poročanju tujih medijev sta se igralca priljubljene serije Dosjeji X namreč odločila obuditi iskre strasti, ki so nekoč že tlele med njima tudi potem, ko so kamere ugasnile. Ena izmed vizažistk je za tuj spletni medij celebdirtylaundry.com ob tem razkrila, da je njuno "kemijo mogoče čutiti v zraku" in dodala, da bi človek moral biti slep, da tega ne bi opazil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.