Magazin > VIP
89 ogledov

Igralca serije Dosjeji X obudila romanco

Dosjeji X: Hočem verjeti je že prišel v naše kinematografe. Žurnal24 main
V javnosti je odjeknila novica, da sta igralca priljubljene serije Dosjeji X ponovno skupaj.

Skoraj 23 let je minilo, odkar je bila mistična znanstvenofantastična serija Dosjeji X predvajana prvič, sedaj pa so se snovalci le-te odločili za ponovno kreacijo novih težko pričakovanih šestih epizod. Dosjeji X so se na televizijske ekrane Foxa tako vrnili že z včerajšnjim dnem.

David Duchovny (55) in Gillian Anderson (47), v Dosjejih X bolj poznana po likih FBI agenta Foxa Mulderja in posebne agentke Dane Scully, so paparaci ujeli, ko sta si privoščila skrivnostni romantični vikend odmor na obali. Po poročanju tujih medijev sta se igralca priljubljene serije Dosjeji X namreč odločila obuditi iskre strasti, ki so nekoč že tlele med njima tudi potem, ko so kamere ugasnile. Ena izmed vizažistk je za tuj spletni medij celebdirtylaundry.com ob tem razkrila, da je njuno "kemijo mogoče čutiti v zraku" in dodala, da bi človek moral biti slep, da tega ne bi opazil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.