Igralec se je med predstavo obesil

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Brazilski igralec je umrl 17 dni po usodni predstavi.
Oglej si celoten članek

Tiago Klimeck se je med velikonočno predstavo, v kateri je zaigral samomor Juda Iškarijota, po nesreči obesil. Sedemindvajsetletnik je na vrvi visel kar nekaj minut, preden so njegovi soigralci doumeli, da je z njim nekaj narobe.

Kot poročajo, mu je njegov varnostni jopič, ki ga je nosil pod obleko, zlezel na vrat in ga zadušil. Nesrečneža so takoj odpeljali v bolnišnico. Policija še vedno preiskuje okoliščine nesreče. Po prvih dognanjih je bil vozel na jopiču napačno zavezan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.