Igralka namesto čestitk te dni posluša zlobne komentarje

Foto: Profimedia
Igralko zasmehujejo zaradi velikosti zaročnega prstana.
Oglej si celoten članek

Čez lužo očitno ne šteje, kako globoka so čustva, temveč kako velik je diamant na zaročnem prstanu. Igralka in komičarka Amy Schumer, ki se je 13. februarja po le treh mesecih zveze poročila s chefom Chrisom Fisherjem, tako namesto čestitk, te dni posluša zlobne komentarje na račun zaročnega prstana, ki naj bi bil preveč drobcen. 

Amy se je v ponedeljek namreč udeležila tekme, na kateri je sijala v vsej svoji sreči, a nekateri očitno tega niso opazili, saj so se osredotočali le na tisto, kar se sveti na njeni roki. Komentarji v smislu, kako drobcen je, ali vidim prav in da se še najbolj blešči igralec Chris Rock, ki je sedel ob igralki (rock namreč pomeni tudi skala, kar je prispodoba za velike diamante na zaročnih prstanih), pa se Amy niso dotaknili. Čeprav so čez lužo obsedeni s porokami in zaročnimi prstani, so se našli tudi bolj realni komentatorji, ki so stopili na igralkino stran in pripomnili, da sreča v zakonu pač ni odvisna od velikosti zaročnega prstana.

Igralka se je na vrat na nos sicer poročila na Malibuju, poroki so prisostvovali tudi njeni slavni prijatelji. Med njimi Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston in Jake Gyllenhaal. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.