Magazin > VIP
5084 ogledov

Igralka namesto čestitk te dni posluša zlobne komentarje

Amy Schumer
Igralko zasmehujejo zaradi velikosti zaročnega prstana.

Čez lužo očitno ne šteje, kako globoka so čustva, temveč kako velik je diamant na zaročnem prstanu. Igralka in komičarka Amy Schumer, ki se je 13. februarja po le treh mesecih zveze poročila s chefom Chrisom Fisherjem, tako namesto čestitk, te dni posluša zlobne komentarje na račun zaročnega prstana, ki naj bi bil preveč drobcen. 

Amy se je v ponedeljek namreč udeležila tekme, na kateri je sijala v vsej svoji sreči, a nekateri očitno tega niso opazili, saj so se osredotočali le na tisto, kar se sveti na njeni roki. Komentarji v smislu, kako drobcen je, ali vidim prav in da se še najbolj blešči igralec Chris Rock, ki je sedel ob igralki (rock namreč pomeni tudi skala, kar je prispodoba za velike diamante na zaročnih prstanih), pa se Amy niso dotaknili. Čeprav so čez lužo obsedeni s porokami in zaročnimi prstani, so se našli tudi bolj realni komentatorji, ki so stopili na igralkino stran in pripomnili, da sreča v zakonu pač ni odvisna od velikosti zaročnega prstana.

Igralka se je na vrat na nos sicer poročila na Malibuju, poroki so prisostvovali tudi njeni slavni prijatelji. Med njimi Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston in Jake Gyllenhaal. 

 

Yup

A post shared by @ amyschumer on

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice