Magazin > VIP
54 ogledov

Kim ne bo vrnila zaročnega prstana

Kim Kardashian
1/4
Flynet
Medtem ko Kim Kardashian noče kaj dosti povedati o koncu svojega 72-dnevnega zakona, se je o njem razgovorila njena mama Kris. Gospa Jenner pravi, da bo Kim obdržala dva milijona dolarjev vreden zaročni prstan.

Neimenovani prijatelj Krisa Humphriesa je ameriškim medijev razkril, da košarkar upa, da mu bo Kim Kardashian vrnila zaročni prstan, za katerega je odštel dva milijona dolarjev. A po besedah Kimine mame Kris se to ne bo zgodilo. "Prstan je bil darilo in darilo obdržiš," je povedala med intervjujem v oddaji Dobro jutro, Amerika.

Petinpetdesetletna Kris je tudi branila svojo hčerko pred govoricami, da se je poročila le zaradi resničnostnega šova in denarja, ki ji ga je prinesla poroka pred kamerami. "Kimina odločitev je bila zelo težka in njeno srce je zlomljeno. Vedno je sanjala o veliki poroki in otrocih. Že od nekdaj si zelo želi ustvariti družino," je povedala in dodala: "Kim zadnje čase ni bila Kim, ki jo poznam. Bila je zaskrbljena, ni bila videti srečna. In hočem, da se moja stara Kim vrne."

Vrnila ne bo niti daril

Prstan pa ni edina stvar, ki je 31-letna zvezdnica ne bo vrnila. Vsa darila, ki sta jih s Krisom dobila, bo namreč podarila v dobrodelne namene, kar pa je po mnenju nekaterih sporno. "Če zakon razpade v zelo kratkem času, kot se je to zgodilo v njunem primeru, bi morala darila vrniti gostom," pravi ameriška strokovnjakinja za poroke, Lizzie Post. "Če bosta darila podarila v dobrodelne namene, to ne bo lepa gesta, saj bosta naredila dobrodelno gesto v imenu nekoga drugega pod svojim imenom," je še dodala. A Kim se očitno strogo drži nasveta svoje mame: daril se ne vrača.

Komentarjev 1
  • skakač 18:00 04.november 2011.

    pošteno mi že greste na k...c s to kurbo s katero nas vsak dan posiljujete.zaradi mene si lahko ta prstan zatlači globoko v svojo kurbirsko p...o.