Magazin > Film & Glasba & TV
102 ogledov

Obeta se film o Barbie: Ne boste verjeli, kdo jo bo igral!

Barbie Profimedias
V kratkem se nam obeta film o legendarni plavolaski Barbie. Internet se razburja zaradi igralke, ki naj bi prevzela glavno vlogo.

Legendarna lepotička z dolgimi blond lasmi, ki ljubi modo in je svet igrač osvojila že v 60. letih, bo dobila svoj fim. Barbie je znana po tem, da ima popolno postavo, vedno urejeno pričesko in ljubi modo. Film bo na velika platna prišel šele čez dve leti.

Amy Schumer | Avtor: Profimedias Profimedias
Na internetu, predvsem na Twitterju, se ljudje zgražajo nad izbiro glavne igralke, ki bo prevzela vlogo Barbie. To naj bi bila Amy Schumer, komediantka, ki vedno poudarja, da ni popolna in da se s svojo postavo ne obremenjuje preveč. No, nekateri komentarji na Twitterju so resnično prešli mejo dobrega okusa, saj se zgražajo, češ kdo se je odločil za 'debelo' Amy.

Film bo predstavil zgodbo animirane Barbie, ki vstopi v 'resnični' svet in spozna, da ni vse v zunanji lepoti in da je najpomembnejša notranja lepota. Amyjin lik se vedno počuti kot črna ovca med vsemi lepoticami, ki jo obdajajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.