Magazin > VIP
32 ogledov

Crystal prodaja Hefov zaročni prstan

Crystal Harris, Hugh Hefner EPA
Crystal Harris, ki je zaročenca Hugha Hefnerja zapustila le nekaj dni pred poroko, se je odločila, da bo prodala zaročni prstan. Ponudila ga bo na dražbi, izklicna cena zanj pa je 20 tisoč ameriških dolarjev.

Zaročni prstan, ki ga je Playboyevemu dekletu Crystal Harris podaril Hugh Hefner, bo kmalu na voljo v dražbeni hiši Christie's, kjer se bo prodajal za izklicno ceno 20 tisoč ameriških dolarjev (približno 14.500 evrov). Crystal pravi, da se njegova cena giblje med 20 in 30 tisoč dolarjev.

Crystalina bližnja prijateljica trdi, da se je Hefova bivša zaročenka za prodajo zaročnega prstana odločila zato, ker ni več prenesla pogleda nanj. "Preveč jo je spominjal na preteklost," je povedala prijateljica. Hefner ji je prstan prepustil, saj je dejal, da so bila njena čustva do njega pristna. "Imela sva se zelo lepo. Dvomim, da se je pretvarjala, mislim, da me je resnično imela rada," je dejal Hef.

85-letni lastnik Playboya bi se s 25-letno Crystal moral poročiti junija letos, a ga je zaročenka nepričakovano zapustila le nekaj dni pred veselim dogodkom.

Komentarjev 1
  • mirko 19:47 02.oktober 2011.

    Verjetno je stari edini na svetu, ki je verjel v njena pristna čustva.