Magazin > VIP
30 ogledov

Angelinin draguljar prevarant

Angelina Jolie FameFlynet
Draguljar, ki je izdelal zaročni prstan Angeline Jolie, je obtožen prevare. Stranki je namreč prodal diamantno ogrlico, ki naj bi imela 25 karatov, a se je izkazalo, da jih ima "le" 17.

Ameriška spletna stran RadarOnline.com poroča, da je draguljar Robert Procop prevarant. Tako vsaj trdi njegova stranka, odvetnik Roy Allenstein, ki je beverlyhillskega draguljarja tožil zaradi malomarnosti in prevare. Gospod Allenstein je pri Procopu leta 1985 kupil 25-karatno diamantno ogrlico, za katero je odštel 27 tisoč dolarjev. Enajst let kasneje pa jo je dal spet oceniti in takrat se je izkazalo, da ima ogrlica pravzaprav 17 karatov. Allenstein je na sodišču dosegel, da mu je Procop plačal odškodnino v višini 89 tisoč dolarjev.

A to ni zmotilo Brada Pitta, ko je iskal zaročni prstan za Angelino Jolie. Napotil se je naravnost k  Procopu, ki mu je celo pomagal oblikovati prstan. "Lahko potrdim, da je Procop izdelal prstan za Angie ter da mu je Brad pri tem pomagal," je dejal tiskovni predstavnik draguljarja in dodal: "Brad je bil ves čas vključen v proces izdelave, s Procopom je sodeloval od začetka do konca." Predstavnik pa ni povedal nič o tem, ali je Brad budno spremljal izdelavo prav zaradi prevare.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.