Igralka razložila nerodno situacijo na rdeči preprogi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pravi, da Pitta ni napadla.
Oglej si celoten članek

Komičarka Lena Dunham je v oddaji Monday's Watch What Happens Live With Andy Cohen spregovorila o fotografiji, ki je julija lani dvignila veliko prahu. Na premieri filma Bilo je nekoč … v Hollywoodu v Londonu je namreč na lice poljubila Brada Pitta, ki tega, vsaj tako je možno razbrati iz njegove drže na posnetku, ni pričakoval. 

Splet se je iz posnetka seveda pošalil, Lena pa se je sedaj na komentarje odzvala. "Splet je to razumel kot fizični napad nanj, ki mu je povzročil veliko stresa. Brada Pitta nikoli ne bi na silo poljubila. Preveč ga spoštujem kot umetnika in prijatelja,“ je povedala igralka in dodala, da je tistega večera od zvezdnika prejela darilo.

"Pozneje, ker je vedel, da sem živčna, me je peljal v sobo, kjer sva jedla pico. Rekla sem mu, da mi je všeč njegov prstan, nakar mi ga je poklonil. Sedaj se mi, vsakič, ko ga nosim, zgodi nekaj lepega,“ je še dejala Dunham in Pitta označila za zelo prijazno osebo, ki mu je mar za to, kako se počutijo ljudje okoli njega.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.