Igralka v solzah: Njenega moža nočejo sprejeti v bolnišnico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tammin Sursok, znana iz serije Ljubke lažnivke, se boji za svojega moža, ki je zbolel za korono.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Tammin Sursok Lepotica, ki z družino živi v zvezni državi Teksas, pravi, da imam njen soprog Sean McEwen že več dni močno povišano telesno temperaturo (40 stopinj). Kljub temu 47-letnika nočejo sprejeti v bolnišnico, ker so postelje zasedene.

Tammin pravi, da se je s korono okužil le Sean. Njo in obe hčerki so testirali dvakrat – oba testa sta bila negativna. 

"Že dva meseca smo v Austinu. Nismo videli prijateljev, nismo bili pri družini, nismo jedli po restavracijah, Phoenix šolamo doma. Okužili smo se lahko le v trgovini,“ je povedala zvezdnica in dodala: "Covid obstaja in sedaj sem ga spoznala iz prve roke.“ Sledilce je pozvala, naj nosijo maske. "Tega se nočete nalesti,“ še pravi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:14 15. Januar 2021.

    Če je edini problem njegove okužbe visoka vročina, naj vstraja doma, ker je to normalen imunski odgovor. Neodgovorno bi jo …

  • 15:34 15. Januar 2021.

    Ob vsaki gripi sem imel preko 40C vročine, pa nisem bil zaradi tega v bolnici, niti ne v Žurnalu. Pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.