Igralke v svoje vagine pozvale politike

Nekaj znanih hollywoodskih igralk se je odločilo na prav poseben način vključiti v aktualno ameriško politično razpravo.
Oglej si celoten članek

Znane igralke Kate Beckinsale, Judy Greer in Andrea Savage so na spletnem portalu Funny or Die objavile video z naslovom Republicans, get in my vagina! (Republikanci, spravite se v mojo vagino, op. a.. ), s katerim želijo obračunati z republikanci, ki hočejo med drugim spremeniti obstoječe zakone o reproduktivnih pravicah žensk.

Gre za satirični posnetek, v katerem se šalijo na račun "pravih" republikank, ki želijo vlado imeti, kot je povedala Greerova, "globoko, globoko v vagini". Zvezdnice v posnetku zatrjujejo, da je sicer popolnoma sprejemljivo, če vlada pusti bankam, da počnejo, kar hočejo, ali da šole propadajo, a kar se tiče reproduktivnih pravic žensk in njihovih vagin, pa želijo, da stvar prevzamejo republikanci. "Biti ženska pomeni imeti vagino, vendar to še ne pomeni, da želimo imeti nadzor nad njo," pravi Kate, ki na koncu še zaključi: "Si ne želite nekoga, podobnega lastnemu očetu, v svoji vagini? Jaz si."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:44 8. Maj 2012.

    Tko so poznane , da jaz za njih še nekaj časa ne bi slišal, da jih tu nisem prečital.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.