Magazin > VIP
15 ogledov

Igralke v svoje vagine pozvale politike

Kate Beckinsale Youtube
Nekaj znanih hollywoodskih igralk se je odločilo na prav poseben način vključiti v aktualno ameriško politično razpravo.

Znane igralke Kate Beckinsale, Judy Greer in Andrea Savage so na spletnem portalu Funny or Die objavile video z naslovom Republicans, get in my vagina! (Republikanci, spravite se v mojo vagino, op. a.. ), s katerim želijo obračunati z republikanci, ki hočejo med drugim spremeniti obstoječe zakone o reproduktivnih pravicah žensk.

Gre za satirični posnetek, v katerem se šalijo na račun "pravih" republikank, ki želijo vlado imeti, kot je povedala Greerova, "globoko, globoko v vagini". Zvezdnice v posnetku zatrjujejo, da je sicer popolnoma sprejemljivo, če vlada pusti bankam, da počnejo, kar hočejo, ali da šole propadajo, a kar se tiče reproduktivnih pravic žensk in njihovih vagin, pa želijo, da stvar prevzamejo republikanci. "Biti ženska pomeni imeti vagino, vendar to še ne pomeni, da želimo imeti nadzor nad njo," pravi Kate, ki na koncu še zaključi: "Si ne želite nekoga, podobnega lastnemu očetu, v svoji vagini? Jaz si."

Komentarjev 1
  • Žurnalček 22:44 08.maj 2012.

    Tko so poznane , da jaz za njih še nekaj časa ne bi slišal, da jih tu nisem prečital.