Igralko zamenjali za 12-letnico

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanska igralka Emma Watson je pred kratkim čez lužo doživela neprijetno izkušnjo. Varnostniki na letališču so jo namreč zamenjali za 12-letnico.
Oglej si celoten članek

Ko je bila 22-letna igralka pred kratkim v New Yorku, so jo na letališču pri pregledu potnih listov ustavili varnostniki, saj so bili prepričani, da je premlada, da bi potovala sama. Mislili so, da je stara komaj 12 let. "Pri preverjanju potnih listov so me vprašali, če potujem brez skrbnika. Vprašala sem jih, kaj mislijo, in še enkrat so me vprašali, kje je moj skrbnik? Zabrusila sem jim, da sem stara 22 let!" je zgrožena Emma napisala na svojem profilu na Twitterju in zraven pripomnila, da ne bo nikoli več nosila nahrbtnika. "Najbolj žalostno pri tem pa je, da se mi to ni zgodilo prvič," je dodala.

"Emma je bila čisto ponižana. Ne samo, da je niso prepoznali, ampak so celo mislili, da je otrok. Počutila se je osramočeno, a se ji je nekako uspelo nasmejati vsemu skupaj," je za revijo People povedal njen bližnji prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.