Magazin > VIP
34 ogledov

Igralko zamenjali za 12-letnico

Emma Stone FameFlynet
Britanska igralka Emma Watson je pred kratkim čez lužo doživela neprijetno izkušnjo. Varnostniki na letališču so jo namreč zamenjali za 12-letnico.

Ko je bila 22-letna igralka pred kratkim v New Yorku, so jo na letališču pri pregledu potnih listov ustavili varnostniki, saj so bili prepričani, da je premlada, da bi potovala sama. Mislili so, da je stara komaj 12 let. "Pri preverjanju potnih listov so me vprašali, če potujem brez skrbnika. Vprašala sem jih, kaj mislijo, in še enkrat so me vprašali, kje je moj skrbnik? Zabrusila sem jim, da sem stara 22 let!" je zgrožena Emma napisala na svojem profilu na Twitterju in zraven pripomnila, da ne bo nikoli več nosila nahrbtnika. "Najbolj žalostno pri tem pa je, da se mi to ni zgodilo prvič," je dodala.

"Emma je bila čisto ponižana. Ne samo, da je niso prepoznali, ampak so celo mislili, da je otrok. Počutila se je osramočeno, a se ji je nekako uspelo nasmejati vsemu skupaj," je za revijo People povedal njen bližnji prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.