Ima Julia težave z alkoholom?

Foto: Žurnal24 Julia je po pisanju ameriških tabloidov preobremenjena. (Foto: Flynet)
Otroci Julie Roberts naj bi svojo mamo spravljali ob živce tako zelo, da je ta začela popivati. Ameriški mediji pravijo, da so jo že večkrat opazili, kako je posegla po steklenici vodke.
Oglej si celoten članek

Kot pišejo ameriški tabloidi je Julia Roberts zadnje čase pod velikim stresom zaradi svojih treh otrok, ki ji stalno povzročajo preglavice. Nedavno so zvezdnico in njeno družino opazili v restavraciji v Malibuju, kjer je Julia posegla po vodki.

 

"Mami potrebuje pijačo"

42-letna igralka naj bi namreč cele dneve preživljala z nagajivima dvojčkoma Hazel in Finnom, dodatno pa jo izčrpava še najmlajši Henry Daniel. Julia je zato že večkrat brez zadržkov nagnila steklenico vodke, ob tem pa otrokom dejala, da "mami potrebuje pijačo".

 

In čeprav se občasno uživanje alkohola ob treh razigranih otrocih ne sliši ravno grozno, so ameriški mediji celotno zgodbo napihnili še s tem, da naj bi bila Julia zaradi otrok tudi na robu živčnega zloma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.