Magazin > VIP
24 ogledov

Ima Julia težave z alkoholom?

Julia je po pisanju ameriških tabloidov preobremenjena. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Otroci Julie Roberts naj bi svojo mamo spravljali ob živce tako zelo, da je ta začela popivati. Ameriški mediji pravijo, da so jo že večkrat opazili, kako je posegla po steklenici vodke.

Kot pišejo ameriški tabloidi je Julia Roberts zadnje čase pod velikim stresom zaradi svojih treh otrok, ki ji stalno povzročajo preglavice. Nedavno so zvezdnico in njeno družino opazili v restavraciji v Malibuju, kjer je Julia posegla po vodki.

 

"Mami potrebuje pijačo"

42-letna igralka naj bi namreč cele dneve preživljala z nagajivima dvojčkoma Hazel in Finnom, dodatno pa jo izčrpava še najmlajši Henry Daniel. Julia je zato že večkrat brez zadržkov nagnila steklenico vodke, ob tem pa otrokom dejala, da "mami potrebuje pijačo".

 

In čeprav se občasno uživanje alkohola ob treh razigranih otrocih ne sliši ravno grozno, so ameriški mediji celotno zgodbo napihnili še s tem, da naj bi bila Julia zaradi otrok tudi na robu živčnega zloma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.