Ima Kanye novo? Kdo je ženska, ki je pred fotografi skrivala obraz?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pripotovala skupaj.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian in Kanye West se že več tednov nista odzvala na govorice, da je njunega zakona konec. Pika na i naj bi bila Westova kandidatura za predsednika. Kim naj bi že najela eno najboljših ločitvenih odvetnic v ZDA.

Govori pa se tudi, da se Kim že dobiva z drugim - odvetnikom in političnim komentatorjem pri CNN-u Vanom Jonesom, ki je gledalce novembra lani globoko ganil, ko so ga ob Bidnovi zmagi med prenosom v živo preplavila čustva, sedaj pa so se pojavile sumljive fotografije, ki bi lahko bile dokaz, da tudi Kanye ne sameva.

Foto: Profimedia kanye west
West že več mesecev ne živi pri družini v Los Angelesu, ampak na ranču v  Wyomingu. Sedaj se je vrnil v mesto angelov. Na zasebnem letalu pa ni bil sam, ampak mu je družbo delala neka temnolaska, ki se je zelo trudila skriti svoj obraz. Iz letala se je izkrcala pred glasbenikom, ki ni bil videti najboljše volje. 

Ga čaka soočenje z ženo?

Kakor koli še, Kanye je moral pred nekaj dnevi poslušati tudi govorice, da je imel afero z dvema moškima. Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:22 28. Januar 2021.

    To pa ja ni nič takega v svetu slavnih in bogatih. Ne nova ženska, ne dva moška. Kakor komu paše, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.