Magazin > VIP
11117 ogledov

Ima Kanye novo? Kdo je ženska, ki je pred fotografi skrivala obraz?

kanye west Profimedia
Pripotovala skupaj.

Kim Kardashian in Kanye West se že več tednov nista odzvala na govorice, da je njunega zakona konec. Pika na i naj bi bila Westova kandidatura za predsednika. Kim naj bi že najela eno najboljših ločitvenih odvetnic v ZDA.

Govori pa se tudi, da se Kim že dobiva z drugim - odvetnikom in političnim komentatorjem pri CNN-u Vanom Jonesom, ki je gledalce novembra lani globoko ganil, ko so ga ob Bidnovi zmagi med prenosom v živo preplavila čustva, sedaj pa so se pojavile sumljive fotografije, ki bi lahko bile dokaz, da tudi Kanye ne sameva.

kanye west | Avtor: Profimedia Profimedia

West že več mesecev ne živi pri družini v Los Angelesu, ampak na ranču v  Wyomingu. Sedaj se je vrnil v mesto angelov. Na zasebnem letalu pa ni bil sam, ampak mu je družbo delala neka temnolaska, ki se je zelo trudila skriti svoj obraz. Iz letala se je izkrcala pred glasbenikom, ki ni bil videti najboljše volje. 

Ga čaka soočenje z ženo?

Kakor koli še, Kanye je moral pred nekaj dnevi poslušati tudi govorice, da je imel afero z dvema moškima. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:22 28.januar 2021.

    To pa ja ni nič takega v svetu slavnih in bogatih. Ne nova ženska, ne dva moška. Kakor komu paše, samo da se drugim škoda ne dela.