Ima Planet TV dvojna merila?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Sanja je morala zapustiti šov Kmetija: Nov začetek, saj je med sprehodom po gozdu prestopila meje posestva. Ko je Kristina iz prve sezone storila enako dejanje, pa je lahko ostala v šovu.
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV kristina V šovu Kmetija: Nov začetek je vedno bolj napeto. Začelo se je v torek, ko sta se Sanja in Adriana močno sprli. Sanja je, da svoje sotekmovalke ne bi udarila, šla na sprehod, ki je bil zanjo usoden. Prestopila je meje posestva in s tem prekršila pravila šova. Kazen je sledila takoj – voditeljica Jasna Kuljaj jo je vrgla s kmetije.

Denis Toplak je v oddaji Brez cenzure spomnil, da je do podobne, če ne celo iste kršitve pravil, prišlo v prvi sezoni, zato se mu je zdela kazen za Sanjo prestroga. In res. Kristina je skočila čez ograjo, češ da gre domov, a si je pozneje premislila in se vrnila. Kazni ni bilo.

Na Planet TV smo naslovili vprašanje, zakaj so bili tokrat tako strogi. "Odnosi med produkcijo in tekmovalci so urejeni s pogodbo, ki predvideva tudi kazni. Sanja ni zgolj prestopila meje posestva, verbalno je napadla sotekmovalko in večkrat jasno izrazila željo po vrnitvi domov. Seriji prekrškov je zato sledila izločitev iz igre.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:26 23. September 2016.

    ko se te hočejo znebiti se te znebjo<br /><br />po mojem so jo nagnai ker so se baii da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.