Magazin
98 ogledov

Ima Planet TV dvojna merila?

sanja Planet TV
Sanja je morala zapustiti šov Kmetija: Nov začetek, saj je med sprehodom po gozdu prestopila meje posestva. Ko je Kristina iz prve sezone storila enako dejanje, pa je lahko ostala v šovu.

kristina | Avtor: Planet TV Planet TV
V šovu Kmetija: Nov začetek je vedno bolj napeto. Začelo se je v torek, ko sta se Sanja in Adriana močno sprli. Sanja je, da svoje sotekmovalke ne bi udarila, šla na sprehod, ki je bil zanjo usoden. Prestopila je meje posestva in s tem prekršila pravila šova. Kazen je sledila takoj – voditeljica Jasna Kuljaj jo je vrgla s kmetije.

Denis Toplak je v oddaji Brez cenzure spomnil, da je do podobne, če ne celo iste kršitve pravil, prišlo v prvi sezoni, zato se mu je zdela kazen za Sanjo prestroga. In res. Kristina je skočila čez ograjo, češ da gre domov, a si je pozneje premislila in se vrnila. Kazni ni bilo.

Na Planet TV smo naslovili vprašanje, zakaj so bili tokrat tako strogi. "Odnosi med produkcijo in tekmovalci so urejeni s pogodbo, ki predvideva tudi kazni. Sanja ni zgolj prestopila meje posestva, verbalno je napadla sotekmovalko in večkrat jasno izrazila željo po vrnitvi domov. Seriji prekrškov je zato sledila izločitev iz igre.“

Komentarjev 1
  • YASSIR 14:26 23.september 2016.

    ko se te hočejo znebiti se te znebjopo mojem so jo nagnai ker so se baii da bi koga napadla oz. udarila