Imamo nov hollywoodski par!

Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna Foto: Profimedia suki waterhouse, diego luna
Manekenka in sedaj tudi igralka Suki Waterhouse in mehiški igralec Diego Luna sta par.
Oglej si celoten članek

Parček, ki se je spoznal med snemanjem filma The Bad Batch, v katerem igrajo tudi Keanu Reeves, Jim Carrey in Jason Momoa, so fotografi ujeli na počitnicah v Mehiki.

To sicer ni prvič, da so golobčka videli med romantičnim sprehodom. Kot poročajo sta se 37-letni Diego in 25-letna Suki v javnosti poljubljala že poleti 2015, kmalu po koncu Britankine zveze z igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Diego je bil do leta 2013 pet let poročen z igralko Camilo Sodi, s katero ima dva otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.