Imitatorji, a senzacionalni

Foto: Žurnal24 Leta 2006 se je zasedbi G2R pridružil Steven Adler, prvotni bobnar Guns N' Roses
V ljubljanski Cvetličarni bodo 17. aprila nastopili Guns 2 Roses, edini pravi Guns N' Roses tribute band, ki sta ga priznala celo sama Axl Rose in Slash.
Oglej si celoten članek

G2R bodo igrali vse hite s plošče Appetite For Destruction, G N'R Lies, Use Your Illusion 1 in 2, Spaghetti Incident?, Chinese Democracy in celo pesmi, ki so jih GNR izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne Paradise City, Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine, Live and Let Die, Don't Cry, You Could Be Mine in mnoge druge. Po dveh letih jim bo uspelo vnovič obiskati in navdušiti ljubljansko Cvetličarno, naravnost iz Anglije.

Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002  in redno prijateljujejo s Slashem in izvirnimi člani GNR, pohajkujejo po svetovnih rock'n'roll prizoriščih, ujeti pa jih je mogoče tudi na živih nastopih z originalnimi člani Guns N' Roses. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N' Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N' Roses naredili eno največjih rock'n'roll skupin vseh časov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.