Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Imitatorji, a senzacionalni

Leta 2006 se je zasedbi G2R pridružil Steven Adler, prvotni bobnar Guns N' Roses Žurnal24 main
V ljubljanski Cvetličarni bodo 17. aprila nastopili Guns 2 Roses, edini pravi Guns N' Roses tribute band, ki sta ga priznala celo sama Axl Rose in Slash.

G2R bodo igrali vse hite s plošče Appetite For Destruction, G N'R Lies, Use Your Illusion 1 in 2, Spaghetti Incident?, Chinese Democracy in celo pesmi, ki so jih GNR izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne Paradise City, Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine, Live and Let Die, Don't Cry, You Could Be Mine in mnoge druge. Po dveh letih jim bo uspelo vnovič obiskati in navdušiti ljubljansko Cvetličarno, naravnost iz Anglije.

Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002  in redno prijateljujejo s Slashem in izvirnimi člani GNR, pohajkujejo po svetovnih rock'n'roll prizoriščih, ujeti pa jih je mogoče tudi na živih nastopih z originalnimi člani Guns N' Roses. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N' Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N' Roses naredili eno največjih rock'n'roll skupin vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.