Impro križarka ljubezni

Foto: SiTi Teater
Foto: SiTi Teater
Ni lepše službe, kot je biti glasbenik na ladji, ki vodi potnike po prijetnem počitniškem križarjenju. Na impro križarki ljubezni se boste v SiTi Teatru peljali nocoj ob 20. uri.
Oglej si celoten članek

Sonce, valovi, sproščeni gostje in zanimive zgodbe, ki se odvijajo pred očmi pianista - pripovedi o ljubezni, ljubosumju, zarokah, porokah, žalosti in intrigah, ki se vežejo med potniki, pa tudi osebjem ladje. Nekaj takšnih zgodb bo ladijski glasbenik tokrat zaupal tudi nam. En improvizacijski muzikant ter šest improvizatorjev bo namreč s pomočjo predlogov gledalcev prikazalo spletke na križarki Trans-Adriatic in to preko improvizirane igre ter pesmi! Improligašem pa se bo tokrat pridružila mednarodno priznana improvizacijska zasedba Kolektiv Narobov.

Impro liga je vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, ki to jesen začenja že svojo 18. sezono. V njej se več kot 120 improvizatorjev z različnih koncev Slovenije združuje v ekipe, ki se nato merijo za naslov prvaka v športnem gledališču.

Za vstopnico boste odšteli od šest do devet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.