Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Impro križarka ljubezni

Improliga SiTi Teater
Ni lepše službe, kot je biti glasbenik na ladji, ki vodi potnike po prijetnem počitniškem križarjenju. Na impro križarki ljubezni se boste v SiTi Teatru peljali nocoj ob 20. uri.

Sonce, valovi, sproščeni gostje in zanimive zgodbe, ki se odvijajo pred očmi pianista - pripovedi o ljubezni, ljubosumju, zarokah, porokah, žalosti in intrigah, ki se vežejo med potniki, pa tudi osebjem ladje. Nekaj takšnih zgodb bo ladijski glasbenik tokrat zaupal tudi nam. En improvizacijski muzikant ter šest improvizatorjev bo namreč s pomočjo predlogov gledalcev prikazalo spletke na križarki Trans-Adriatic in to preko improvizirane igre ter pesmi! Improligašem pa se bo tokrat pridružila mednarodno priznana improvizacijska zasedba Kolektiv Narobov.

Impro liga je vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, ki to jesen začenja že svojo 18. sezono. V njej se več kot 120 improvizatorjev z različnih koncev Slovenije združuje v ekipe, ki se nato merijo za naslov prvaka v športnem gledališču.

Za vstopnico boste odšteli od šest do devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.