Incest z nečakom: Znan zaključek sodne sage Rickyja Martina

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Agonije je konec.
Oglej si celoten članek

21-letni nečak pevskega mega zvezdnika Rickyja Martina je umaknil obtožbe o incestu. Trdil je namreč, da sta s slavnim stricem imela večmesečno intimno razmerje, zoper Rickyja pa je vložil še prepoved približevanja, tudi ta nalog je sedaj umaknjen. 

Sodišče je s tem primer zaključilo, pevec pa je po agoniji, ki je trajala dva tedna, povedal: "Na odrih delam skoraj štiri dekade, na očeh javnosti in nikoli se mi ni bilo treba soočiti z nečim tako bolečim kot v zadnjih dveh tednih. Bil sem žrtev laži. Na srečo je napad prišel s strani družinskega člana, ki se sooča z duševnimi stiskami. Želim mu vse najboljše in da najde luč. Laži povzročijo veliko škode. Naredile se veliko škode meni, mojim otrokom, mojemu možu, mojim staršem, celi moji družini. Nisem se mogel braniti prej, saj je bil to proces, ki sem mu moral slediti. Moral sem ostati tiho, dokler nisem spregovoril pred sodnikom."

Oboževalcem pa se je tudi zahvalil za vso podporo. "Hvala lepa vsem brezpogojnim oboževalcem, ki mi vedno pošiljajo ljubeča in pozitivna sporočila. Vztrajam, da bog nagradi tiste, ki živijo in se osredotočajo na resnico,“ je še sporočil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.