Magazin > VIP
1387 ogledov

Incest z nečakom: Znan zaključek sodne sage Rickyja Martina

Ricky Martin FameFlynet
Agonije je konec.

21-letni nečak pevskega mega zvezdnika Rickyja Martina je umaknil obtožbe o incestu. Trdil je namreč, da sta s slavnim stricem imela večmesečno intimno razmerje, zoper Rickyja pa je vložil še prepoved približevanja, tudi ta nalog je sedaj umaknjen. 

Sodišče je s tem primer zaključilo, pevec pa je po agoniji, ki je trajala dva tedna, povedal: "Na odrih delam skoraj štiri dekade, na očeh javnosti in nikoli se mi ni bilo treba soočiti z nečim tako bolečim kot v zadnjih dveh tednih. Bil sem žrtev laži. Na srečo je napad prišel s strani družinskega člana, ki se sooča z duševnimi stiskami. Želim mu vse najboljše in da najde luč. Laži povzročijo veliko škode. Naredile se veliko škode meni, mojim otrokom, mojemu možu, mojim staršem, celi moji družini. Nisem se mogel braniti prej, saj je bil to proces, ki sem mu moral slediti. Moral sem ostati tiho, dokler nisem spregovoril pred sodnikom."

Oboževalcem pa se je tudi zahvalil za vso podporo. "Hvala lepa vsem brezpogojnim oboževalcem, ki mi vedno pošiljajo ljubeča in pozitivna sporočila. Vztrajam, da bog nagradi tiste, ki živijo in se osredotočajo na resnico,“ je še sporočil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice