Indiana Jones in Bond združila moči

Foto: Žurnal24 Harrison Ford
Harrison Ford in Daniel Craig bosta zaigrala v znanstveno fantastičnem akcijskem filmu Cowboys and Aliens. V kinematografih ga bodo začeli prikazovati julija prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Film Cowboys and Aliens bo časovno postavljen v sredino 19. stoletja in se bo naslonil na slikoviti roman z istim naslovom iz leta 2006. Zgodba se bo vrtela okrog skupine Indijancev iz plemena Apačev in belih priseljencev, ki se odločijo, da bodo zakopali bojne sekire in združili sile, ko v njihovem kraju zasilno pristane vesoljska ladja.

 

Foto: Žurnal24

Vloga Zeka Jacksona je bila sprva namenjena Robertu Downeyju Jr.-ju, a jo je zaradi težav pri dogovarjanju prevzel Daniel Craig. Temu naj bi se po besedah ustvarjalcev pridružil še Harrison Ford, dogovarjajo pa se tudi z igralko Olivio Wilde.

Film bo režiral Jon Favreau (Iron Man), producirali ga bodo Brian Grazer, Ron Howard in Steven Spielberg, sofinancirali pa hiši DreamWorks in Universal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.