Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Indiana Jones in Bond združila moči

Harrison Ford Žurnal24 main
Harrison Ford in Daniel Craig bosta zaigrala v znanstveno fantastičnem akcijskem filmu Cowboys and Aliens. V kinematografih ga bodo začeli prikazovati julija prihodnje leto.

Film Cowboys and Aliens bo časovno postavljen v sredino 19. stoletja in se bo naslonil na slikoviti roman z istim naslovom iz leta 2006. Zgodba se bo vrtela okrog skupine Indijancev iz plemena Apačev in belih priseljencev, ki se odločijo, da bodo zakopali bojne sekire in združili sile, ko v njihovem kraju zasilno pristane vesoljska ladja.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Vloga Zeka Jacksona je bila sprva namenjena Robertu Downeyju Jr.-ju, a jo je zaradi težav pri dogovarjanju prevzel Daniel Craig. Temu naj bi se po besedah ustvarjalcev pridružil še Harrison Ford, dogovarjajo pa se tudi z igralko Olivio Wilde.

Film bo režiral Jon Favreau (Iron Man), producirali ga bodo Brian Grazer, Ron Howard in Steven Spielberg, sofinancirali pa hiši DreamWorks in Universal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.