Indira Ekić razkrila skrivnost, zaradi odziva jokala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kar lep čas je namigovala, da pripravlja nov projekt ...
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram indira ekić Finalistka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, Indira Ekić, je pred kratkim najavila nov projekt. Sredi priprav pa so nastopile težave, saj se je morala preseliti – menda zaradi sosede. Več o tem TUKAJ.

Lepotica, ki je od konca šova v zvezi s fitnes trenerjem Maticem Kolencem, je sedaj le razkrila, kaj je zadnje tedne pripravljala. Ponosna lepotica je sestavila svoja "Masterclass“ - spletne tečaje ličenja, v katerih bo razkrivala svoje skrivnosti in trike.
Tečaj obsega pet modulov - priprava kože, puder, obrvi, oči in ustnice.

Zanimanje za njeno znanje je očitno precej veliko, saj se je kmalu po objavi novice zrušila njena spletna stran. To jo je močno ganilo. "Stran se je zrušila in jaz jočem. Hvala. Ne vem, kaj naj rečem,“ je zapisala na Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.