Magazin > VIP
39526 ogledov

Indira Ekić šla na živce sosedi, sedaj je ob stanovanje

indira ekić Instagram
Seli se v manjše stanovanje.

Posel Indire Ekić, finalistke prve sezone šova The Biggest Loser, cveti. Lepotica se je s svojimi lepotnimi namigi in nasveti za zdrav življenjski stil povzpela med najbolj priljubljene vplivnice pri nas, pred kratkim je najavila tudi večji projekt – za kaj točno gre, pa še ni razkrila. 

Veselje pa ji je sedaj skalilo obvestilo njenega najemodajalca, ki je našo resničnostno zvezdnico in njenega fanta Matica obvestil, da se morata izseliti. "Ko misliš, da ne more biti več dela, kot ga je, nama lastnik stanovanja pove, da morava ven. Zdaj pa ti najdi stanovanje v tem času. Zgleda, da greva na živce eni starejši ženski, ki živi spodaj in morava ven," naj bi po pisanju Sveta24 na družbenem omrežju povedala Indira, ki mora stanovanje izprazniti v enem mesecu.

V eni od svojih zadnjih zgodb na Instagramu je sicer že razkrila, da se seli v manjše stanovanje. 
 

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:57 30.marec 2021.

    Mene tudi motijo moji sosedje, kaj naj zdaj kar zahtevam od njih naj se izselijo? Pač,, če živiš v večstanovanjski zgradbi se moraš tudi malo prilagoditi. Punca verjetno kakšnih hudih žurov ni imela, kaj sicer bi lahko delala v stanovanju ...prikaži več takega, da je sosedo toliko motilo, da se dosegla njeno izselitev?

  • Avatar Miro Per
    Miro Per 18:26 29.marec 2021.

    Če ve da moti sosedo pol tudi ve da počne nekaj kar ne bi smela

  • Ender3 16:48 29.marec 2021.

    Takšno sosedo imel bi tudi jaz, ponudim ji tudi svoj trdi Č pa brez zamere.😉